Raoul Christen

Voor persoonlijke én effectieve communicatie!

“Ik geloof dat het kennen van zichzelf het belangrijkste is wat een mens kan doen voor zichzelf. Het ‘hoe’ kenmerkt onze individualiteit. Als we kijken naar hoe we dingen doen, kunnen we alternatieve manieren vinden om deze dingen te doen, dat wil zeggen: enige vrije keus hebben.
Moshe Feldenkrais

Profielfoto Raoul

Trainen & coachen van talenten is mijn passie: het geeft mij veel energie als ik zie dat mensen meer invloed krijgen doordat ze vanuit persoonlijke motivatie effectief gaan communiceren. Mijn motto daarin is: anders denken, anders doen!

Op basis van mijn theatrale kennis op het gebied van non-verbaal gedrag en mijn expertise van beïnvloedingsmodellen, maak ik ervarend leren letterlijk tot een belevenis. Daarmee help ik professionals die worstelen met het ongewenste effect van hun uitstraling op een klant, collega of leidinggevende. Ik inspireer je om met impact te communiceren. Je experimenteert met houding, stemgebruik, mimiek en overtuigingskracht. Op deze manier krijg je tools in handen om het geleerde daadwerkelijk in de praktijk om te zetten. Deze manier van werken blijkt keer op keer een goede investering in tijd en geld te zijn.