22318
page-template-default,page,page-id-22318,page-child,parent-pageid-21742,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Personal branding

Waar sta jij voor?

Succesvol zijn in het maken van een carrière stap, komt niet alleen door het belichten van je kennis en kunde. Helder communiceren over wie je bent, waar je voor staat en wat je kunt betekenen voor je (nieuwe) werkgever, is een belangrijke vaardigheid bij het maken van een nieuwe stap. 

Tijdens de training Personal branding onderzoek je je persoonlijkheid, drijfveren, kennis en ervaring met als doel jouw kwaliteiten zichtbaar te maken. Je leert hoe je jezelf laat zien aan je werkgever, over wie je bent en waar je voor staat.

Ken jezelf, wees jezelf!

Het is zinvol om jezelf af en toe de vraag te stellen: hoe kom ik op anderen over? Of bij een eerste kennismaking, wat is de eerste indruk die ik afgeef? Ben ik mij bewust van wat ik uitstraal? Ondersteunt mijn houding datgene wat ik wil zeggen? Met deze vragen ga je tijdens de training aan de slag.

Bij personal branding gaat het absoluut niet om het spelen van een rol. Je anders voordoen dan je bent hou je misschien een tijdje vol, maar nooit lang. Personal branding is het vinden van je kracht, van hetgeen je uniek maakt en het uitdragen daarvan. Het maken van een zelfanalyse helpt je daarbij en een goede manier om je zelfkennis te testen is de elevator pitch: kun je in een paar zinnen duidelijk maken wie je bent en waar je voor staat?

Sollicitatiegesprekken

Naast het onderzoeken van jouw personal brand, kijken we in de training ook naar sollicitatiegesprekken. Hoe bereid je je hierop voor? Wat zijn vragen die tijdens het gesprek gesteld kunnen worden? Hoe kun jij een goede eerste indruk achterlaten?

“Als jij duidelijk kunt uitdragen wie je bent, waar jij voor staat en hoe jij anderen kunt helpen met hun uitdagingen, trek je de juiste opdrachten en mensen naar je toe.” Tom Scholte

In de training gaan we met bovenstaande elementen aan de slag. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.