22524
page-template-default,page,page-id-22524,page-child,parent-pageid-21784,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Leer mij kennen

Welkom!

Ik ben Raoul Christen en ik ben 57 jaar oud. Ik woon in het prachtige Doorn.

Trainingsacteur

Na mijn opleiding tot theaterdocent heb ik zes jaar fulltime als trainingsacteur gewerkt binnen diverse trainingen. Tijdens deze periode ontdekte ik de enorme meerwaarde van ‘ervarend leren’. Het was inspirerend om mensen communicatief vaardiger te zien worden tijdens trainingen.

Trainer

Na deze periode als trainingsacteur wilde ik mij verder ontwikkelen tot communicatietrainer. Met mijn achtergrond in theater kon ik communicatie en interacties tussen mensen helder uitleggen. Ik heb jarenlang vaardigheidstrainingen gegeven op het gebied van presenteren, personal branding, adviesvaardigheden, onderhandelen, optreden en profileren, en effectief beïnvloeden.

Inzicht

Na de geboorte van mijn eerste zoon ontdekte ik dat er meer lagen zijn dan alleen vaardigheden. Ik liep tegen mijn eigen grenzen aan en besloot om verschillende opleidingen te volgen bij Phoenix-Opleidingen in Utrecht. Deze opleidingen hebben mijn manier van werken sterk verdiept en hebben mij als mens duurzaam in beweging gebracht. Ik kreeg inzicht in mijn eigen filters, overtuigingen, normen en waarden en hoe die mij vasthielden in bestaande patronen.

Sinds 2016 integreer ik alles wat ik in de afgelopen twintig jaar heb geleerd en ervaren, met nog steeds dezelfde drijfveer voor ogen: de eerste 25 jaar word je ingepakt en de rest van je leven heb je de tijd om jezelf uit te pakken.

Naast mijn werk ben ik vader van drie kinderen. Het is geweldig om ze te zien opgroeien en ze zijn mooie spiegels die me jong en levendig houden. In mijn vrije tijd stap ik graag op mijn mountainbike of trek ik mijn wandelschoenen aan voor een wandeling in het bos.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw persoonlijke en professionele groei!

 

Maak een afspraak met mij!