21725
page-template-default,page,page-id-21725,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Impact & vertrouwen

Duurzaam Coachingstraject:  Impact en vertrouwen

 

Stel je voor dat je jezelf ziet als een artiest op het podium van je eigen leven, met de wereld als je publiek. Maar soms voelt het alsof je je tekst bent vergeten, je rol niet helemaal begrijpt, of het vertrouwen mist om jezelf krachtig te presenteren. Dat is waar een duurzaam coachingstraject van vijf sessies van twee uur, gebaseerd op een combinatie van methoden zoals een denkstijlen analyse, biografisch onderzoek, stijlen van invloed, en NLP technieken (logische niveaus van gedrag van Robert Dilts), je kan helpen om je persoonlijke podium te versterken en met vertrouwen op te treden in je dagelijkse werkzaamheden.

 

Sessie 1: Ontdekken van je Persoonlijke Script

In de eerste sessie verkennen we jouw unieke persoonlijkheid en levensverhaal door middel van een denkstijl analyse en biografisch onderzoek. Je leert je eigen gedragspatronen beter begrijpen en ontdekt de rode draad in je leven. Net zoals een toneelschrijver zijn personages diepte geeft, help ik jou om jezelf op een dieper niveau te begrijpen.

 

Sessie 2: Verfijnen van je Rol

In de tweede sessie gaan we dieper in op de verschillende stijlen van invloed die je inzet in je interacties met anderen. We onderzoeken hoe je jezelf presenteert en hoe je impact hebt op je omgeving. Net zoals een acteur zijn rol verfijnt door middel van repetities, help ik jou om je eigen stijl van invloed te versterken en te verbeteren.

 

Sessies 3-5: Bouwen aan Vertrouwen en Impact

De overige sessies zijn gericht op het toepassen van NLP technieken, zoals de logische niveaus van Dilts, om je te helpen met zelfvertrouwen op te treden in je dagelijkse werkzaamheden. We verkennen je overtuigingen, waarden en identiteit, en werken aan het versterken van je innerlijke kracht. Net zoals een regisseur zijn acteurs begeleidt naar een overtuigende performance, help ik jou om met meer impact jezelf te profileren en met vertrouwen op te treden.

 

Voordelen van het Coachingstraject:

1. Verbeterde Zelfbewustzijn: Door het verkennen van je persoonlijkheid en levensverhaal, ontwikkel je een dieper zelfbewustzijn en begrip van jezelf.

2. Sterkere Stijlen van Invloed: Je leert effectiever communiceren en jezelf presenteren, waardoor je meer impact hebt op anderen.

3. Toegenomen Zelfvertrouwen: Door het aanpakken van belemmerende overtuigingen en het versterken van je innerlijke kracht, bouw je zelfvertrouwen op.

4. Betere Prestaties op Werk: Met verbeterde zelfbewustzijn, communicatievaardigheden en zelfvertrouwen, zul je beter presteren in je dagelijkse werkzaamheden.

5. Positieve ROI: Dit coachingstraject biedt een positieve Return on Investment (ROI) door het vergroten van je effectiviteit en prestaties, wat zich vertaalt naar verbeterde resultaten in je werk en leven.

 

In het theater van persoonlijke ontwikkeling is dit coachingstraject jouw kans om jezelf te transformeren tot een krachtige en zelfverzekerde performer op het podium van je leven. Met de juiste begeleiding en toewijding, zal je merken dat de impact die je maakt niet alleen op het podium, maar ook daarbuiten, aanzienlijk toeneemt.