22449
page-template-default,page,page-id-22449,page-child,parent-pageid-21742,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

TRACER Business

Als gecertificeerd TRACER Business coach leg ik graag uit wat de voordelen zijn om met TRACER Business te werken.

 

Hierin werk ik samen met Institut Synergie GmbH uit Duitsland. Zij hebben TRACER Business ontwikkeld.  Omdat het ontwikkelen van mensen in ons bloed zit, is het doel van dit instrument om enerzijds mensen te vinden voor bedrijven die bij hen passen, en anderzijds om mensen het juiste ontwikkel advies te geven. We geloven dat mensen goed werken als hun manier van denken aansluit bij de professionele eisen van hun werk. Institut Synergie GmbH zijn experts in het maken van benchmarks: het maken van doelprofielen. In deze doelprofielen zijn de wensen van klanten opgenomen. De afgelopen jaren heeft Institut Synergie GmbH bewezen dat ze experts zijn als het gaat om het analyseren van de talenten en capaciteiten van mensen en deze te vergelijken met doelprofielen. En in de kortst mogelijke tijd – met bewezen succes.

 

Als gecertificeerd TRACER Business coach ondersteun ik u graag in uw zoektocht naar geschikte kandidaten of naar het juiste ontwikkel advies voor coaching of training van uw medewerkers.

 

Lees in dit blog meer over metaprogramma’s (denkstijlen)